Tillbaka

Lunchseminarie - Hur hållbarhet ger klirr i kassan

Starka krafter verkar för att näringslivet skall bli mer långsiktigt. Globalisering och digitalisering ställer stora krav på att vi alla höjer blicken. Det räcker inte med utveckling. Utvecklingen måste vara hållbar. Det ställer krav på nytänkande när det gäller affärsmodeller, organisationer, ekonomitänkande och - inte minst - hur vi utvecklar tekniken.

Vår huvudföreläsare, Anders Källström, är ekonomie doktor och ordförande i den av näringslivet startade tankesmedjan Sustainability Circle. Han har en bakgrund som forskare (Handelshögskolan), managementkonsult och företagsledare (Rederi AB Transatlantic, Västsvenska handelskammaren). Förbered dig för ett spännande och inspirerande möte!

Dessutom kommer du att få lyssna till och få tips från två spännande företag som har hållbarhet som sin röda tråd för att skapa lönsamhet i sina företag.

Som vanligt nätverkar vi lite och lär känna varandra över en enklare bit mat. Och så gör vi ett nedslag med vår Styrelsekunskap i miniformat.

Lättare förtäring inkl dryck serveras.

Betalning till caféet gör du genom att betala 150 kr alt 350 kr till BG 5719-5307 i förskott samt anmäler dig via länken nedan. Vid betalning uppge namn o datum för caféet samt ev medlemskap (se nedan vad som gäller om avgiften). Observera att fakturering ej sker och att förskottsbetalning gäller.

Avgiften är 150 kr för medlem i StyrelseAkademien, Företagarna eller Connect Väst. Övriga betala 350 kr per person. I avgiften är 25% moms inkluderat.

Anmälan;
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=0610592b-d8ed-e611-aea7-0050568d2e4c

Information

Plats, ort och öppettider

Varbergs Sparbank, nya byggnaden
1 mars 2017 Ons 11:30 - 14:00

Priser

Övriga prisupplysningar
per person 350 SEK OM medlem i SAH, Företagarna el Connect 150kr

Kontakt

Adress

Kontakt

Information

Kontakt ordf Anita A'son-Strandahl
Mob. 070-948 70 80
anita@mihr.se

Information

Kontakt Birgitta Cronvall
halland@styrelseakademien.se
Skriv ut