Tillbaka

Affärsmöjligheter i APAC-regionen

VÄX INTERNATIONELLT MED FÖRSÄLJNING TILL ASIEN.

Många av de större svenska företagen gick in på den asiatiska marknaden för årtionden sedan och har nu en bred affärspotential i regionen. Resultatet är att svenska produkter och varumärken är kända för högkvalitativ och ledande teknik i APAC (Asia-Pacific). För flertalet svenska små och medelstora (SME) företag är dock Asien fortsatt outforskad mark med tillväxtpotential. För många SME har Asien har det mentala avståndet varit långt till Asien, med stora upplevda kulturella skillnader och risknivå.

Om det någonsin varit läge för svenska små och medelstora företag att närma sig Asien så är det nu. Asien är för närvarande motorn för världens BNP-tillväxt och genererar över 50% av den globala tillväxten över 50% av världens befolkning bor där. 22 av världens 37 megastäder med mer än 10 miljoner invånare finns där. År 2020 kommer den att ha den största medelklasspopulationen i världen. Konsumtionen i Asien har fördubblats det senaste decenniet och överträffade nyligen Europa, samt förväntas gå om USA inom 5 år som den största konsumentmarknaden i världen.

I seminariet kommer representanter från Business Swedens Asia-Pacific team att belysa möjligheterna för småbolag i regionen. Erfarenhet av framgångsfaktorer lokalt, hur få igång försäljning och undvika risker samt svara på frågor.

* ta del av affärsmöjligheter som APACregionen har att erbjuda

* lyssna på erfarenheter från Sanicare AB och Gildhouse AB

* Få information om Business Swedens tjänster

* Boka ett personligt möte för att diskutera dina affärsmöjligheter

Detta är ett samarbete mellan Business Sweden, Varbergs Sparbank och Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun

Seminariet är kostnadsfritt, Varbergs Sparbank bjuder på lunch från kl 11.30.

 

Information

Plats, ort och öppettider

Varbergs Sparbank, nya byggnaden
14 mars 2018 Ons 11:30 - 13:00

Kontakt

Adress

Varbergs Sparbank, nya byggnaden, Bäckgatan 16-18
43241 Varberg

Contact

Telefon 08-58866645
Mob. 0708-949202
E-post

Anmälan

Kontakt AFfärsmöjligheter i Indien (Anmälan)
Telefon 0340-86815
Telefax 0340-86819
naringsliv@marknadvarberg.se
Skriv ut