Tillbaka

Digitalakademin

Digitalakademin kommer till Varberg!

26 februari 2018

Almi och Googles kostnadsfria digital-utbildning; Digitalakademin, kommer nu till Varberg. Läs mer nedan och säkra din plats redan idag!

Vill du lära dig hur ditt företag kan bli mer effektivt och framgångsrikt på nätet? Vill du utveckla din verksamhet och lära dig allt om digitaliseringens möjligheter? Anmäl dig då till kick-off och de fyra utbildningarna redan idag! Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder. Digitalakademin inleds med en inspirationsväckande Kick-Off och följs därefter av fyra utbildningstillfällen, där varje tillfälle har olika teman inom digitalisering. Samtliga träffar är helt kostnadsfria, men kräver anmälan och har ett begränsat antal platser. Så det är först till kvarn som gäller. Läs mer om Kick-offen och de fyra utbildningarna nedan.

Kick-Off

Digitalakademin inleds med en kick-off där ni får träffa Google, Almi, Torget samt lokala företag och näringslivsrepresentanter, allt för att få en inblick i digitaliseringens möjligheter. Kick-offen är mellan 10.00 - 12.00 den 6 april, och vi bjuder på fika. Glöm inte att ange specialkost vid anmälan

Information

Plats, ort och öppettider

Varbergs Kusthotell
6 april 2018 Fre 10:00 - 12:00

Kontakt

Adress

Varbergs Kusthotell, Nils Kreugersväg 5
43253 Varberg

Contact

Skriv ut