Norska företagare

Kreativa norska företagare - välkomna till Varberg! Med endast fyra timmar från Oslo kan du etablera dig i en kreativ miljö på den svenska västkusten.

Etablera dig i Varberg!

Varbergs mål är att bli västkustens kreativa mittpunkt år 2025. Målet är satt högt men inte oupnåeligt med tanke på att vi i staden har goda förutsättningar för att lyckas. Redan idag har vi flera mindre företag men även Sverigeledande företag och koncerner som startat och sedan fortsatt driva sina verksamheter härifrån. I Varberg finns ingredienserna för ett kreativt och gynnsamt klimat för företag att växa och etablera sig.

Varberg är Sveriges Kurort - en plats där det är lätt att må bra. Företagen i Varberg har förvaltat och utvecklat stadens historia och tillgångar på ett fruktbart sätt. Varberg är även Nordens Surfmetropol. Hit kommer surfare året om för att kasta sig ut i de härliga vågorna. Även surfingen har genererat företagande och idag finns flera etablerade verksamheter med butik, kursverksamhet, event och boende.

Varberg ligger mitt på västkusten. Transporter går via Varbergs innerhamn, järnvägen och motovägen E6. Varberg ingår i storstadsregionen Göteborg. På cirka två timmar söderut från Varberg når du Öresundsregionen med Malmö och Köpenhamn m.m. 

Varberg är medlem i den norsk-svenska handelskammaren.

Välkommen!


KONTAKT

Marknad Varberg
TEL:0340-868 15
E-POST: info@marknadvarberg.se  

Sidan uppdaterad 2015-09-21


Kända varbergare

Kända varbergare

Flera företagare har grundat, förädlat och utvecklat sina verksamheter i Varberg.

Semester för en del - vardag för andra

Semester för en del - vardag för andra

En skön atmosfär är en bra grund för ett kreativt klimat.

Sveriges Kurort

Sveriges Kurort

I Varberg - Sveriges kurort hittar du lätt din egen kur.