Avslutning på Entreprenörsskolan 2013

Onsdagen 21/11 var sista kvällen och kurstillfället för Entreprenörsskolan för den här hösten.

Under kvällen talades det om vikten av nätverk, kontakter och möjligheten till erfaren hjälp. Att inte tveka att kontakta de du känner som har erfarenhet! Hur man med hjälp av ex Facebook-grupper kan fortsätta hålla kontakten och utnyttja det nätverk man fått genom Entreprenörskolan under sin kurs.

Deltagarna fick även diskutera varför de ska driva företag, berätta, ge och få feedback i grupper om ca 4 personer. Så på så sätt få värdefulla tankar, idéer och synpunkter på hur de kan göra.

Kvällen till ära fick vi besök av våra sanningsvittnen - före detta deltagare på Enterprenörskolan, som idag driver sitt företag. Med oss hade vi Louise Videlyck från Videlyck Design som i år stod som Årets nyföretagare på Varbergsgalan. Även Erling Swensson från Evidenz utredningstjänst, Gabriella från Shine och Susanne från Din Redovisning var där och delade med sig av sina resor.

Efter en höst fylld av affärsplaner, bokföring, försäkringar och finansiering så är det dags för de flesta av årets deltagare att pröva sina vingar och fortsätta arbetet med sin idé och sin dröm.

Vi tackar för i år och ser fram emot nästa höst med ännu fler hungriga och duktiga entreprenörer!


 

Sidan uppdaterad 2014-07-04