Våga vara egen

Regional mässa i UF-företagande på Halmstad Arena den 15 mars!

Den 15 mars anordnas den regionala UF-mässan i Halland, Våga Vara Egen på Halmstad Arena. 180 UF-företag med cirka 600 gymnasieelever från hela Halland kommer att finnas på plats och sälja sina produkter och tjänster. I år anordnas UF-mässan tillsammans med Hallands största näringslivsdag – tillväxtdagen.
Ett bra tillfälle för både lärare och elever att möta det Halländska näringslivet och se vilka företag som finns i Halland.

Elever i åk 8-9, 1:or och 2:or på gymnasiet och grundskolelärare bjuds även in till inspirationspass.

Mässan är öppen mellan 10.00-16.00 med fri entré. Ett bra tips är ändå att ha med sig kontanter, om man skulle fastna för någon uppfinningsrik pryl och vill stötta de unga företagarna!

INSPIRATION FÖR ELEVER
Om man som elev undrar hur det är att vara entreprenör? Hur man kan driva företag under skoltid? Om man kan sälja vad som helst? Om UF-elever blir mer anställningsbara och om UF kan vara bra i CV:t?
Då kan man få svar på dessa frågor genom att gå på dagens inspirationsföreläsning för elever där man får svar och mer information om konceptet UF-företagande.

Inspirationspasset håller till i Pingishallen mellan 13.00-13.30.

Elever bör anmälas senast den 1 mars till:
jenny.blomedal@ungforetagsamhet.se

Tillsammans med uppgifter på antal elever, kontaktuppgifter till ansvarig lärare och vilken skola de går på.

INSPIRATION FÖR LÄRARE
Under en timma på UF-mässan berättar ung företagsamhet hur de ser på entreprenörskap i skolan och går igenom deras grundskolekoncept.

Lärare bör anmäla sig senast den 1 mars till:
jenny.blomedal@ungforetagsamhet.se

Sidan uppdaterad 2013-01-29