Två UF-företag till SM!

Hela två varbergsföretag från PS-gymnasiet har gått till UF-SM!

Nu har det gått lite över en vecka sedan den regionala UF-mässan i Nöjeshallen. På PS-skolan har det sedan dess varit hektiskt då det varit fullt upp att fira och planera för två UF-företag som har gått till UF-SM!

Det har aldrig hänt i skolans historia att de haft två företag på SM. Företagen är Frisörakuten UF och Cookie Dough UF som gått vidare i Bästa tjänst respektive Bästa Monter. Det är fritt fram att bidra till företagen med din erfarenhet eller ett sponsorbidrag.

Det ska nu byggas nya större montrar och meningen är att företagen stolt ska representera Varberg och PS-skolan på Stockholmsmässan i slutet på maj!

Frisörakuten UF består av tjejerna Företaget består av Emie Runevad, Josefine Carlsson och Elin Eriksson. De är ett företag som tar sig runt till äldreboenden för att klippa, styla & tvätta deras hår. För Frisörakuten är det viktigt att även de äldre ska känna sig fina.Cookie Dough UF  är ett företag som drivs av tjejerna Emilia Pettersson, Ellen Josander, Henny Bertilsson & Amaanda Warefelt från Peder Skrivares Skola i Varberg. De säljer designade glasburkar innehållande en mix av torra ingredienser där du som kund endast behöver tillsätta kylingredienser för att på ett snabbt och smidigt sätt få goda bakverk. Som de själva uttrycker det "en present med baktanke".

 

Sidan uppdaterad 2014-04-09