Bildepån - Årets Företagare

Priset Årets Företagare delas ut till ett unikt företag och 2014 års vinnare på VarbergsGalan blev Bildepån.

Med kundmötet i fokus har Bildepån, med sina 90 medarbetare, även 90 stycken ambassadörer. Anna Andersson, VD, berättar att det viktigaste för dem är branschkunskap, lokalkännedom och just medarbetaren. De arbetar ständigt med att rusta och utveckla medarbetarna då dessa är ambassadörerna för hela företaget.

Både privatpersoner och företag har uppmärksammat, gratulerat och blivit lite extra nyfikna på Bildepån sedan Anna Andersson, Annika Nilsson och Sara Patterson, ägarna till Bildepån, mottog priset Årets Företagare. Anna Andersson berättar att hon känner en personlig stolthet som hon tror många av hennes medarbetare delar med henne.

De ser ljust på framtiden och bygger just nu en helt ny lastbilsanläggning för att snart påbörja en ombyggnation av personbilsanläggningen. I samband med om- och nybyggnationerna kommer de fokusera på miljöaspekter och energismarta lösningar.

Tredje generationen ägare av Bildepån, Anna Andersson, Annika Nilsson och Sara Patterson, driver företaget vidare och satsar kreativt, överraskande och kundfokuserat för framtiden.


På VarbergsGalan vann de priset Årets Företagare med nomineringen:
Årets Företagare rattar sitt företag genom en tuff och mansdominerad bransch. Efter generationsskiftet av drivhjulen brassar de nu på för fullt med fullservice, tankstation, däckhotell och nybygge. Tack vare kreativt nytänkande, som tex modevisning i bilhallen, har kundnöjdheten gjort en rykande burn-out.

Vi applåderar Årets Företagare 2014, de tre folkliga och prestigelösa ägarna till Bildepån Varberg.

Sidan uppdaterad 2015-03-02


Pristagare 2014

Pristagare 2014

600 gäster var på plats för att applådera Varbergs näringsliv på årets Varbergsgala!

Mingelbilder - Varbergsgalan 2014

Mingelbilder - Varbergsgalan 2014

Har du fastnat på bild? Se mingelbilder från årets viktigaste fest, Varbergsgalan 2014!