Ezy utnämnt till Gasellföretag

Ezy har av Dagens Industri utsetts till ett Gasellföretag 2014.

Bolaget kvalar därmed in i en exklusiv grupp av företag med snabb tillväxt och lönsamhet.
- En stor ära och ett resultat av senaste årens framgångar, säger Fredrik Klarqvist, VD för Ezy.

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. För att få bli en Gasell ska företaget bland annat ha en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, ha minst tio anställda, minst fördubblat sin omsättning på fyra år, ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och ha ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.

– Ezy har de senaste åren haft stora framgångar, framförallt som leverantör till internationella flygbolag runt om i världen. I dagsläget jobbar man med 17 flygbolag i Asien, Afrika, Europa, Nord-, Syd- och Centralamerika. Den lokala och regionala delen som webb- och IT-partner finns däremot självklart kvar och är en viktig del av verksamheten. Att vi har blivit utsedda till ett Gasellföretag är en bekräftelse på att vi är bra på det vi gör, och det inspirerar oss till att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre, säger Fredrik Klarqvist.

Långsiktigt arbete
Ezy är sedan mitten av 90-talet specialiserade på resebranschen och hjälper bolag att utveckla affärer på nätet med produkter som onlineförsäljning av flyg, hotell, charter, hyrbilar, e-shoppar, mobilsajter och appar.

Man arbetar konsekvent och långsiktigt och framgångarna fortsätter, år efter år. Ezy rekryterade tidigare i år en kompetent och engagerad styrelse där man bland annat tagit in personer med stor erfarenhet av att bygga företag i IT-branschen.
-Tillsammans med företagsledningen ska de leda och bidra till vår fortsatta expansion, avslutar Fredrik Klarqvist.


 

Sidan uppdaterad 2015-01-28


Bildepån - Årets Företagare

Bildepån - Årets Företagare

Priset Årets Företagare delas ut till ett unikt företag och 2014 års vinnare på VarbergsGalan blev Bildepån.