Fler nyheter från företag i Varberg

Uppdatera dig med nyheter från företagen i Varberg!

Etikhus bygger nytt på Hisingen
Varbergsföretaget Etikhus ska nu bygga ett mycket spektakulärt hus med cirka 50 lägenheter i Lundby på Hisingen i Göteborg. Fastigheten ligger i ett kulturhistoriskt värdefullt område och idag finns här ett flera hundra år gammalt hus, Putsegården. Byggstarten är planerad till slutet av 2015 och inflyttning i de nya lägenheterna blir under första halvan av 2017. I den högsta delen kan det bli upp till tio våningar. Formspråket rör sig från Putsegårdens ursprungliga till ett betydligt mer nutida, där vinklar och färger från den under generationer påbyggda Pustegården har inspirerat arkitekten.
Läs mer


Öströö fårfarm fick pris av Bertebos stiftelse

Bertebos stiftelse har i år delat ut ett av sina två priser till Öströö fårfarm och Kristian och Jeanette Carlsson, för att framgångsrikt ha skapat en attraktiv besöksnäring i det inre av Halland. De binder samman kultur, natur, mathantverk med entreprenörskap och djupt engagemang för ekologisk fåruppfödning och närproducerade matvaror. Grattis Kristian och Jeanette!
Läs mer


Mikael Pilstrand samarbetar med H&M

Varbergsfotografen Mikael Pilstrand, som fotar mycket av Varberg i många sammanhang, har nu även nått stora framgångar genom ett samarbete med H&M. Just nu är Mikael Pilstrand extra aktuell då några av hans bilder finns tryckta på en t-shirt hos H&M som ingår i en kollektion vid namn Nord Surf. T-shirten är signerad Mikael Pilstrand och kommer säljas i 2500 butiker i hela världen från den 18 juni.
Läs mer


Fundsurf vann Venture Cup Nord

Crowdfundingbolaget Fundsurf här från Varberg tog i helgen hem Venture Cup Nord! Av 60 bidrag blev de en av de åtta finalisterna och vann inte bara sin egen kategori utan hela regionfinalen! Grattis!
Läs mer


Indiska öppnar i Varberg
Snart välkomnar vi en ny butik till Varberg! Den 10 april slår Indiska upp portarna i Gallerian i Varberg!
Läs mer


Gothia byter namn till arvato Bertelsmann
Från och med den 17e mars byter Gothia Financial Group AB namn till arvato Bertelsmann. Gothia köptes av arvato under 2013 och blev en del av arvato Financial Solutions. Som en del i integrationsprocessen så blir nu varumärket arvato Bertelsmann.
Läs mer


Husläkarna Varmbadhuset på fjärde plats av Årets Gaseller

Efter en våldsam expansion kom Husläkarna Varmbadhuset på fjärde plats av Årets gaseller i Hallands län!
Läs mer


Öströö Fårfarm - ett av Sveriges populäraste gröna resmål
Man kan inte annat säga än att det är gyllene tider för Öströö Fårfarm. SM-guld i svenskt mathantverk, Hallands skönaste gård, och nu ett av Sveriges populäraste gröna resmål!
Läs mer


Nya delägare till Vin & Skafferi Hus no13
Nya delägare med digra meriter till Vin & Skafferi Hus no13 på Varbergs fästning. Den 1 oktober 2013 går Isabelle Åkerblom och Calle Strannesten in som delägare. Kvar som hälftenägare är Mattias Svensson som 2006 grundade Vin & Skafferi Hus 13.
Läs mer


Vagabond - Årets skomärke 2013
Tidningen Café har utsett Vagabond till Årets skomärke 2013! Det var under den årliga galan för Cafés modepris som Vagabond mottog utmärkelsen för deras herrskor.
Läs mer


Stefano Grape byter namn til Stoner Hill
Hejdå Stefaco Grape, hej Stoner Hill! Stefaco Grape byter namn när byrån förändras med fler idéer, nya strukturer, nya vägar och rutiner. Med en tydlig struktur och stor fokus på kreativitet förändrar de nu även de yttre attributen och byter namn till Stoner Hill.
Läs mer


Apoteekgruppen öppnar vid Håstens vårdcentral
Snart behöver besökarna på Håstens vårdcentral inte gå mer än ett tiotal steg för att hämta ut sina mediciner. Den 9 september slår Apoteksgruppen upp portarna till ett helt nytt apotek i samma hus.
Läs mer


YIT Sverige AB byter namn till Caverion Sverige AB
Den 1:a juli 2013 bytte YIT Sverige AB namn till Caverion Sverige AB. De fortsätter som vanligt att arbeta för att leverera fastighetstekniska tjänster av hög kvalitet. Caverion ser nu fram emot ett fortsatt gott samarbete med befintliga och nya kunder.
Läs mer 

Sidan uppdaterad 2014-12-03