Vin & Skafferi Hus 13 i White Guide

Varbergs bästa restaurang – enligt White Guide!

Under en gala på Grand Hotel i Stockholm den 3 mars lanserades 2014 års upplaga av White Guide. Som enda restaurang i Varberg blev Vin & Skafferi Hus 13 på Varbergs fästning poängsatta. Endast ytterligare en restaurang i Halland hamnade i en poängsatt kategori, medan nio restauranger till i hela länet fick ett omnämnande.

– Vi vill vara en av de bästa krogarna och att vi nu som enda restaurang i Varberg är poängsatta i White Guide visar att vi är inne på rätt väg, säger Isabella Åkerblom på Hus 13.

White Guide är en helt fristående och oberoende restaurangguide. I White Guide 2014 presenteras närmare 600 noggrant utvalda restauranger i olika kategorier och prisklasser. Helt enkelt det bästa i Sverige just nu. White Guide skapades 2004 genom en sammanslagning av de två främsta restaurangguiderna Gourmet 199 Bord (första utgåva 1988) och Vägarnas Bästa (första utgåva 1985). White Guide är den enda restaurangguiden i Sverige som utvärderar hela den svenska restaurangscenen. Totalt når White Guide cirka 75 000 människor per år.

Här kan du läsa om Vin & Skafferi Hus 13 i White Guide > 

Sidan uppdaterad 2014-03-18