Socialmaps app

Stort engagemang bland Varbergsföretag för att skapa sociala appen Socialmaps!

Tack vare en stor grupp investerare, alla från västkusten och merparten av dem från Varbergs Kommun, så kunde Socialmaps bli den applikation som grundarna drömde om. Med ett stort engagemang från bland andra Bert-Ola Henrysson, Energioptimering i Väst AB, roddades projektet med att finansiera startkapitalet till den app som Martin Adonis, Robert Adonis och Sebastien Meiffren skissat på och byggt upp. Idag är appen verklighet.

Socialmaps är en ny och innovativ app som automatiskt låter dig veta när dina vänner är i närheten, eller postar något i närheten på dina sociala nätverk.

Genom att använda tillståndsbaserad platsinformation från sina användare i realtid, och information från alla dina sociala nätverk (Facebook, Twitter, Instagram, osv), kan Socialmaps hålla dig uppdaterad om vad vänner och andra människor hittar på runt omkring dig. Socialmaps skickar ett meddelande när någon är i närheten, så att du kan chatta och förhoppningsvis träffas, vilket gör den allt mer asociala online-världen som finns idag lite mer social ...

VD:n och medgrundaren Martin Adonis har tidigare arbetat på ett antal företag involverade i sociala medier, däribland Google. Martin tröttnade på att ständigt kontrollera olika appar för att hålla sig uppdaterad om vad vänner hittade på i närhenten - samtidigt som han var beroende av kartor för att hitta rätt. Socialmaps förenar elegant det sociala med platsen och levererar i realtid en integrerad syn på de uppgifter användarna verkligen vill ha. Främst skickar Socialmaps meddelanden när de vänner som betyder mest för en är i närheten, vilket gör det lätt att ordna improviserade träffar. Det som är ännu bättre är att Socialmaps högt engagerade användare får njuta av sina verkliga interaktioner med vänner och nya bekanta, utan att alltid kontrollera sina telefoner."

Den 8-10 september introducerades Social maps vid TechCrunch Disrupt i San Francisco och idag finns appen att ladda ner både till Android och iOS.

www.socialmapsapp.com


Sidan uppdaterad 2014-09-25