Varbergskortet 2015/2016

Just nu håller vi på att planera årets två VarbergsKort.

Först ut är vår-sommarkortet som gäller 28/3-25/9. Inför premiären kommer vi att ha annonser i tidningarna och på webben samt lite extra aktiviteter på stan. Höst-vinterkortet utkommer 26/9 och gäller fram till mars nästa år. 

VILL NI VARA MED?
Har ni varit med tidigare kan ni välja samma erbjudande som förra säsongen eller ha ett nytt. Logo använder vi samma som tidigare om ni inte vill byta ut den. Är ni med för första gången så glöm inte bifoga er logo.

Ni kan även sälja VarbergsKort till era kunder. För varje kort ni säljer behåller ni hälften d v s 50 kr. Det är samma provision som de säljande idrottsföreningarna har.

VÅR-SOMMAR OCH HÖST-VINTER. PLATS I BÅDA KORTEN FÖR ENDAST 1.000 KR.
Medverkan kostar totalt 1.000 kr och då är ni med i både vår-sommarkortet och höst-vinterkortet. 500 kr per säsong alltså. I det priset ingår förutom en erbjudande-ruta även 6 st VarbergsKort per säsong som ni kan sälja eller ge bort. Erbjudandet är samma i båda korten

VILL DU KÖPA PROFILANNONS I KORTET?
En annons i VarbergsKortet kostar enl följande: helsida 4.000 kr, halvsida 2.000 kr. Moms tillkommer. Skicka färdigt material eller manus och ev bilder och logos till oss. Annonsproduktion ingår i priset.

BOKA SNARAST - MATERIALDAG 25/2
Vi behöver ha er bokning snarast, uppgifter om erbjudande och ev. ny logotype lämnas senast den 25/2. 


BOKA ER PLATS I VARBERGSKORTET HÄR 

PDF MED SVARSTALONG OM VARBERGSKORTET 

Sidan uppdaterad 2015-02-09