Årets Unga Företagare – Therese Larsson

Årets Unga Företagare i Varberg 2014 blev Therese Larsson som driver Ica Nära i Hunnestad!

Årets Unga Företagare i Varberg 2014 är Therese Larsson som driver ICA Nära i Hunnestad. På Varbergsgalan fick hon ta emot det hedervärda priset med motiveringen:
En levande landsbygd behöver mat för dagen och djärva entreprenörer. Och framför allt unga människor som aldrig tänkt tanken att - "de gaur inte". Årets Unga Företagare har vågat fylla hyllorna med smör, ost och sill och mer därtill. Och byggt en modern lanthandel mitt ute på landsbygden.

Therese Larsson har nu gått in i sitt fjärde år som handlare då hon den 1 januari 2012 tog över Ica Nära Hunnestad. Med hårt jobb har hon bevisat för sina kunder att hon med råge kan axla detta ansvar. Hon berättar att hon hade turen att ta över en fin butik och att hon jobbat mycket för att göra den modern, men samtidigt behålla hjärtat i väggarna.

Priset var en riktig energiboost och har gjort Therese ännu gladare över sitt val att flytta tillbaka till Varberg efter några år i Göteborg. Sedan prisutdelningen har butiken fått många nya nyfikna kunder, många gratulationer från trogna kunder och de har till och med sett en positiv trend i försäljningen!

Hon berättar att hon är säker på att det är tack vare hennes fantastiska medarbetare, ett ”jävlaanamma” och de trofasta kunderna som förstår vikten av att hålla landsbygden vid liv, som gjort att butiken har blivit en sådan framgång.
- Jag ser det som att butiken är hjärtat i bygden och kunderna är blodet med syre, vi behöver varandra för att hålla detta vid liv.

Inom den närmsta framtiden planerar de att bygga om entrén. För Thereses egen del funderar hon på att utbilda sig ytterligare för att få ännu mer kött på benen.
- Sen finns det kanske ett äss kvar i rockärmen med det avslöjar jag inte ännu!

Vi applåderar Therese Larsson som en värdig Årets Unga Företagare 2014!

Sidan uppdaterad 2015-01-09


Bildepån - Årets Företagare

Bildepån - Årets Företagare

Priset Årets Företagare delas ut till ett unikt företag och 2014 års vinnare på VarbergsGalan blev Bildepån.

Pristagare 2014

Pristagare 2014

600 gäster var på plats för att applådera Varbergs näringsliv på årets Varbergsgala!

Mingelbilder - Varbergsgalan 2014

Mingelbilder - Varbergsgalan 2014

Har du fastnat på bild? Se mingelbilder från årets viktigaste fest, Varbergsgalan 2014!