Årets Kreativa Företagare 2016

Under Varbergsgalan den 21 oktober delades priset Årets Kreativa Företagare ut till den företagsamma bloggaren och fotografen bakom bloggen Krickelin, nämligen Kristin Lagerqvist!

Kristin Lagerqvist är fotografen, företagaren och bloggaren som har gjort stort avtryck i och utanför kommunen med sin blogg ”Krickelin”.

Med sina vackra bilder och sina inspirerande texter bidrar hon till att marknadsföra Varberg som stad och varumärke.

Hon har under året tagit ytterligare kliv i bloggvärden genom att hon nu bloggar på Elle Decoration. På bloggen lyfter hon lokala företag och företagare som på så sätt når ut i de sociala medierna.

Kristin har bjudit in sitt nätverk av bloggare till happenings i Varberg vilket innebär att också de skriver om Varberg.

Vi säger stort grattis till den väl värda utmärkelsen Kristin! Vad har vinsten under VarbergsGalan inneburit, både för dig och din verksamhet som bloggare och fotograf?

- Det är oerhört smickrande att få ett så positivt erkännande i sin egen hemstad. Jag har fått många glada hejarop och ryggdunkningar efter jag tagit emot priset. Väldigt roligt såklart!

 Hur kommer det sig att du gav dig in i just bloggvärlden?

- En vän bloggade och jag blev inspirerad av henne. Jag tyckte om det snabba digitala sättet att kommunicera och att nå ut med budskap.


Vad tror du har gjort att din digitala profil har blivit så framgångsrik?

- Det är passion som driver mig. Jag är helt övertygad om att alla som gör saker med passion och stort engagemang brukar nå framgång inom de områden de har talang för.  Kokar man ner det så tror jag att det beror på att jag haft enormt tålamod i alla år, publicerat inlägg regelbundet samt att fyllt bloggen med värdefullt och inspirerande innehåll. Jag är också personlig i mina bilder och texter vilket är viktigt idag. Jag är dock sällan privat.


Vad har du för planer inom den närmsta framtiden, såväl som mer långsiktigt? 

- Jag ska jobba med mina egna verksamheter, webbshopen For Good Luck, mitt fotograferande och min blogg, driva dem framåt och bygga upp dem hållbart och personligt med kvalité och varmt engagemang. 

Jag ska också landa i mig själv och inte sparka på alla bollar som jag vanligtvis gärna gör. Mer värdefull familjetid, mer viktig egentid och sedan effektiva och roliga arbetstimmar med kloka prioriteringar.


Läs mer:
www.krickelin.elledecoration.se 

Sidan uppdaterad 2016-12-12