Näringslivsdag i Varberg den 11 maj

 Nu får Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! 

Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa!

En dag full av inspiration, nätverkande och skratt. Klockan 10.30 slås portarna till Sparbankshallen upp och välkomnar er in på ett härligt mingel och en tidig lunch.

Maria Lundqvist, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet och tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna:

  • Yngve Bergqvist
  • Pär Holmgren
  • Laila Bagge
  • Ari Riabacke
  • Göran Persson


Dagen rundas av med en After Work från 17:40-19:15 där det bland annat bjuds på en passande dryck och överraskningar.

Dagen arrangeras tillsammans med Varbergs Kommun och ett flertal engagerade samarbetspartners och organisationer som gör evenemanget möjligt. 

- Vi jobbar hårt i kommunen för att få ett ännu bättre näringslivsklimat. En sådan här dag tycker även vi är viktigt att få vara med och möjliggöra i Varberg säger näringslivsdirektören Martin Andersson, som även ser fram emot paneldebatten som ska hållas under dagen med representanter från Hallands Nyheter, Varbergs Kommun och företagare från näringslivet.

Den 11e maj styr jag åter kosan till den vackra staden Varberg. Jag har fått det stora nöjet att konferenciera denna första Näringslivsdag. Det är fantastiska talare, några av dom allra bästa, och jag ser verkligen jättemycket fram emot att, med varm och lekfull hand, lotsa er genom denna inspirationsdag. Jag skall göra mitt allra bästa för att få er att njuta, skratta, tänka och kunna öppna upp för nya inputs i livet.” - Maria Lundqvist 


Läs Hallands Nyheters artikel om Näringslivsdagen> 


BILJETTER: Biljetterna kostar 1200:- exkl. moms. och finns att köpa på nwevent.se där även mer information om program och föreläsare finns.Kontakt: 

NW Event: Ägare Niclas Wilhelmsson, 070-939 1985, niclas@nwevent.se 

Varbergs Kommun: Näringslivsdirektör Martin Andersson, 070-810 4446, martin.andersson@varberg.se

 

 

Sidan uppdaterad 2017-03-21