Semester för en del - vardag för andra

En skön atmosfär är en bra grund för ett kreativt klimat.

Entreprenörsandan är stor, här finns tid och plats att vara kreativ, sjösätta sina idéer och hitta balansen mellan jobb och vardag. Livskvalitet ger resultat på jobbet.

Under sommarmånaderna mångdubblas befolkningen och en kontinental känsla infinner sig. Kulturliv musik och teaterarrangemang fyller staden med ett spännande utbud. Varberg följer årstidernas växlingar. Vårens ljusa och klara färger trampar igång sommarens högsäsong. Sommarens höga tempo och livfulla flöde av människor övergår under hösten i en vacker och eftertänksam tid inför vinterns dramatiska skådespel vid havet.

FRÅN STOCKHOLM TILL VARBERG
Anders Westin, VD på Westin Promotion, valde Varberg framför Stockholm. Han fick ofta frågan om hur han skulle fixa sitt jobb från småstaden Varberg när han flyttade hit för 14 år sedan.

– Jag är mycket effektivare idag, säger Anders. Mötena i Stockholm finns kvar precis som innan men nu tightar jag ihop dem och är mycket mer fokuserad när jag väl är där. Eftersom jag åker tåg så jobbar jag under resan, vilket gör att jag inte förlorar någon tid. Idag vill jag inte byta ut närheten i vardagen och till naturen.

KREATIVITET, EXPANSION, REFLEKTION & VILA
Varberg är Sveriges Kurort - att följa årstiderna, ljuset och dess växlingar gör att det aldrig står stilla. Ett bra klimat för människan att leva i och en bra grogrund för företag att växa i. Vi behöver tid för kreativitet och expansion men även reflektion och vila. Det mår både företag och människor bra av.

Sidan uppdaterad 2015-12-16