Entreprenörskolan

Entreprenörskolan är en utbildning för dig som vill starta eller precis har startat eget företag. Det är mycket att ha koll på. Alltifrån marknadsföring till skatt, redovisning och försäkringar m.m.

Affärsplan, marknadsplan och hälsoplan, budget, lönsamhet och bokslut, marknadsför dig!
Finansiering och överlåtelse, skatter, juridik och försäljning, sociala medier och lite försäkringar.

Att vara egen helt enkelt!

Vid varje tillfälle arbetar vi med inspiration, information och interaktion.2017 års härliga gäng med föreläsare! "Tillsammans gör vi skillnad!"
 

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM
Du kanske redan startat eller funderar på att förverkliga din dröm. På Entreprenörskolan kan du ställa de frågorna som du går och funderar på? Visst är det så att man lär sig av sina misstag, men ibland kan det vara skönt att få tips på hur man undviker dem. Det är ett billigare alternativ i alla fall.

GRATIS UTBILDNING
Entreprenörskolan Varberg är en utbildning som vänder sig till dig som vill starta eget eller dig som redan driver ett mindre företag och vill utveckla dig.

SYFTET
Att stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den Entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria.

På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper. 

UPPLÄGG 
Vi träffas vid sju tillfällen under hösten och vid varje tillfälle har vi en del INSPIRATION, en del INFORMATION och en del INTERAKTION.

FRÅN IDÉ TILL FÖRETAG
Vi har delat in vägen från idé till eget företag i ett antal ”steg”. Stegen finns inte alltid som enskilt program utan träffarnas innehåll är kombinerat för att ge en översiktlig beskrivning. Därför vill vi att du går varje gång.

START VÅREN 2018
Informationsträffarna är varannan vecka för att du ska ha möjlighet att ta kontakt med föreläsare och/eller för att få guidningshjälp till banker eller andra kontakter under kursens gång.

LÄS FÖRRA HÖSTENS PROGRAM HÄR
 
VAR
Campus, Hamnområdet, Varberg, Lilla hörsalen, Hus C

Anmälan startar inom kort inför vårens utbildning.
Anmäl dig på naringsliv@varberg.se eller på telefon 0340-868 18


KONTAKT
Åsa Åkesson
Näringslivs- och destinationskontoret
Varbergs kommun
Telefon: 0340-86818
E-post: asa.akesson@varberg.se 

ARRANGÖR
Näringslivs- och destinationskontoret, Varbergs kommun.

I SAMARBETE MED...
NyföretagarCentrum Halland och Varbergs lokala näringsliv

Välkommen! 

Sidan uppdaterad 2017-12-18